Diensten


Huisautomatisering

Binnen de huisautomatisering zijn er vele mogelijkheden. Wij brengen een advies op basis van uw wensen. In een oriënterend kennismakingsgesprek gaan we de wensen in kaart brengen en bespreken we de mogelijkheden met de systemen die wij toepassen.

Vanuit de wensen gaan we aan de slag met een ontwerp. Dit ontwerp wordt samen doorgenomen en indien nodig en waar mogelijk aangepast.  Uit het ontwerp volgt een offerte voor het leveren van de benodigde componenten en in bedrijf stellen van de installatie.

Aanleg van de installatie kunt u laten doen door een eigen installateur. Uiteraard kunnen ook wij zorgen voor een installateur. De begeleiding hiervan wordt dan door ons gedaan. 

Advies elektrotechniek (projectbegeleiding)

Gaat u (ver)bouwen, en wilt u ook de elektrotechnische installatie aanpakken? Dan kunnen wij u advies leveren in de vorm van een ontwerp. Met dit ontwerp voldoet de installatie aan de ontwerpeisen welke in de NEN 1010 benoemt zijn. Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 namelijk dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat er mogelijk is? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op.